Mod strømmen. Fotograf Hanne Bielefeldt
Klik i højre side af billedet for at se flere fotos

Navn: Gitte
Alder: 40 år
By: Nordsjælland
Børn: En dreng på 12 år og en pige på otte år
Job: Uddannet som ergoterapeut, arbejder som visitator i kommunalt regi
Beskrivelse: Har boet sammen med børnenes far i 12 år og er i dag gift med Mette.

 

For nylig var Mette og jeg til en større familiekomsammen, og der var mange unge par med små børn – en nyetableret familieidyl. Det gav et sug i maven, fordi jeg tænkte på alle de drømme, som jeg en gang selv havde. Det er jo sådan, det skal være: Far, mor og børn. Men lige så snart den tanke er tænkt, så ved jeg, at jeg ikke vil bytte det, jeg har i dag for en million, for jeg har fundet kærligheden med en kvinde.

Da jeg var ung, kiggede jeg meget efter, hvad andre gjorde. Jeg lyttede ikke til, hvad jeg selv havde lyst til. Jeg fulgte bare med strømmen og fik kærester, tog en uddannelse, fik mand, børn og hus.

Da jeg sprang ud, gik jeg for første gang mod strømmen, – jeg gjorde ikke, som alle de andre gjorde. Det at gå mod strømmen på dette ene punkt, har givet mig mod til at turde mange andre ting i mit liv, som jeg ellers ikke ville have givet mig i kast med. Jeg er blevet stærkere og mere rummelig. Det har også betydet, at jeg har fundet kærlighed og ro i mit liv.

 

Læs hele Gittes historie i bogen “Lesbisk med forsinkelse”

Om Lesbisk med forsinkelse

16 kvinder i alderen 30 - 55 fortæller om at springe ud som lesbisk sent i livet. De fortæller om deres liv og hvornår de fandt ud af, at de var tiltrukket af andre kvinder, hvad de gjorde ved denne erkendelse, hvordan de har valgt at leve deres liv og hvorfor de har truffet de valg, de har. De kommer med gode råd til dig, som står over for at skulle træffe valget.


Køb bogen her

www.bogguide.dk
www.saxo.com
www.proudshop.dk
www.Gyldendal.dk
www.bilkashoppen.dk

Læs mere...